Scoala de Sah Juniorul va pune la dispozitie un mediu optim pentru studierea sahului.

        Pentru copiii prescolari organizam clase de sah in gradinite. Timp de 35-40 de minute/ sedinta copiii sunt initiati in tainele acestui minunat sport. Mai multe detalii despre reteaua de gradinite unde ne desfasuram activitatea precum si metodologia de lucru gasiti in rubrica  Sah in gradinite.
    Pentru copiii din invatamantul primar organizam ore de sah in  cadrul scolilor, in timpul programului de semi-internat, de comun acord cu Conducerea acestor institutii. Copiii sunt selectati pe categorii de varsta si aptitudini sahiste. Pe langa sedintele  specifice acestui nivel de pregatire, in cadrul programului de sah in scoli organizam trimestrial un concurs al scolii pentru a verifica cunostiintele copiilor. Copiii care au talent si doresc sa practice sahul ca disciplina sportiva de performanta sunt selectati in cadrul programului de performanta al clubului.
        Grupa de excelenta este o grupa de sah unde sunt selectati cei mai buni copii din cadrul clubului. Programul de sah se desfasoara de trei ori pe saptamana, cate doua ore sedinta de antrenament. In cadrul acestui program copiii sunt pregatiti pentru competitiile interne si internationale, concursuri omologate de catre Federatia Romana de Sah si Federatia Internationala de Sah.
    Scoala de sah pe internet este un program care prevede pregatirea sahistilor pe trei nivele de studiu: initiere-incepatori, nivel mediu si avansati. Lectiile sunt pregatite in format electronic, transmisia informatiei se face audio si video, existand diagrame, scheme recapitulative, comentarii scrise si audio, teme de studiu etc. Aceste teme sunt pregatite in asa fel incat sahistii sa poata progresa si invata singuri. Pentru cei care doresc se poate asigura "prezenta virtuala" a unui profesor de sah. Mai multe detalii in rubrica Sah pe internet.
     Pentru cei care doresc sa se pregateasca singuri sau  intr-un cadru restrans (unu-doi sahisti) clubul nostru va pune la dispozitie profesor de sah care se deplaseaza la domiciliul Dvs.
    Clubul Juniorul pune la dispozitia celor interesati manualul "80 de pagini de sah"- revista noastra editata lunar, precum si programul de pregatire pe dvd in format audio-video. Detalii despre aceste materiale gasiti in rubrica Magazinul de sah.
     Prin programele noastre enumerate mai sus, precum si prin programul competitional al clubului ne propunem sa venim in intampinarea tuturor dorintelor Dvs.
      Scoala de Sah Juniorul - mai mult decat un club de sah este sloganul nostru. Alaturi de noi veti avea parte de socializare intre copii si parintii participanti la activitatile noastre. Promovam sahul ca una diintre cele mai frumoase cai in dezvoltarea si educatia copiilor nostri.